torsdag den 13. september 2012

Hamasjov

Jeg elsker at lave ting sammen med min datter, og endnu mere når det er ting, som jeg selv brænder for at lave, f.eks. hama-perle-projekter. Tiden flyver afsted, når vi sætter os ned og kreerer løs.

For nyligt støtte jeg på  Heidis blog og faldt pladask for de fine snurretoppe, hun har lavet. Et fantastisk projekt at lave og som man oven i købet kan lege med bagefter.
Der går helt nørd over mig, alle de farvekombinationer, mønstre og størrelser, man kan lave. Her er tre af dem Flora og jeg lavede. De to største er nemmest for børn at få til at snurre rundt.
Hvis i også får lyst til at forsøge jer med dem, vil jeg anbefale jer at bruge helt runde tændstikker som drejepind. Vi har brugt de kantede, og de er helt klart sværere at få til at dreje rund.

Det er også et projekt jeg vil tage med og bruge på arbejdet i min klasse. Min mand har også afprøvet det på sit arbejde i en børnehave, og det er en god måde at fange drenges interesse på, dem som ellers ikke interesserer sig for at perle.

3 kommentarer:

 1. Hvor er det sjovt. Sådan nogle lignenede lavede mine unger også i sommerferien. Jeg havde faktisk tænkt mig at bringe ideen som en af mine ideer til sjov i efterårsferien og nu må jeg da huske at lægge en kærlig hilsen til dig under indlægget også. Jeg synes jeres er vildt fine med de flotte mønstre. Kører de ligeså godt som den lille tætte bagerst som ligner dem mine unger fandt på?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hilsen, det varmer.
   De store kører også rigtig fint, er dog ikke helt så let og hurtigt som den lille.
   De er en god "begynder-snurretop".

   Slet
 2. Dejligt at du har kunnet bruge det- og din mand med:-) Knus Heidi

  SvarSlet